home
 
kwaliteit gelegenheden online bestellen geschiedenis contacteer ons
 

Het huisreglement

Huisreglement online bestellen

Om uw online bestelling vlot en correct te organiseren, vragen we u rekening te houden met enkele aandachtspuntjes:

  • U kan elke dag van de week uw bestelling plaatsen en afhalen voor de dag zelf, enkel op zondag moet deze de zaterdag vóór 16u ingevoerd zijn.
  • Bestellingen dient u in te voeren vóór 9u30, om af te halen vanaf 10 uur. Uw bestelling dient u in te voeren vóór 14u, om af te halen vanaf 16u. Een bestelling die een dag voordien is ingevoerd, kan afgehaald worden vanaf 10u.
  • Eénmaal uw winkelmandje volledig is, heeft u nog bij 'opmerking' wat ruimte om een detail of specificatie over uw ingevoerde producten aan ons mee te delen zodat wij hier rekening mee kunnen houden (bvb. charcuterie dun gesneden)
  • Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen wij u niet garanderen dat elk ingevoerd product op het moment van uw bestelling nog voorradig is (voornamelijk in periodes van seizoensovergang). Vandaar dat wij ons excuseren en u dit zullen meedelen bij afhaling, zodat u indien gewenst nog een ander product kan kiezen.
  • Wanneer u uw bestelling komt afhalen, gelieve u onmiddellijk aan de kassa te begeven en kenbaar te maken zodat wij u zo vlug mogelijk kunnen bedienen. Indien u toch een bijkomende aankoop wil doen naast de afhaling van uw online-bestelling, gelieve dan uit respect voor de andere klanten uw beurt af te wachten.

Wij danken u!

© copyright Slagerij Witdouck - info@slagerijwitdouck.be - website by bthere